Familiedag

Datum: 
21/04/2018 - 18:00

Beste leden, ouders, VZW, JOL, werkploegers en andere sympathisanten

Graag zouden we u nog eens herinneren en van harte uitnodigen op onze Familiedag op zaterdag 21 april. De Familiedag is dit jaar in thema ‘Mexico’, we serveren dan ook allerlei heerlijk Mexicaanse gerechten voor een scoutesk prijsje! Als voorgerechtje serveren we nacho’s met een smakelijk dipsausje. U kan daarbij een heerlijk zonnige Desperados drinken. Voor de echte durvers is er tequila voorzien. U kan als hoofdgerecht kiezen voor een ‘Taco con carne’ en zijn ‘sine carne’ variant of voor een speciaal ontworpen taco met heerlijke kippeblokjes, tomatensaus, ijsbergsla en een heerlijke kruiding.Een heerlijk ijsje als afsluiter zit in de prijs!

Tijdens het eten hoeft u zich ook absoluut niet te vervelen, om 20u is er namelijk een grootse Show waarin de jongens van Sint-Kristoffel hun beste kant met plezier aan u zullen tonen!Voorlopig is er ook een stralend zonnetje voorspeld… Het kan niet anders dan een topeditie worden, hopelijk kan u erbij zijn!  Wij zouden zeggen, twijfel niet langer en schrijf je in via onze websitehttps://www.sint-kristoffel.be/familiedag2018-inschrijvingsformulier We verwelkomen u graag vanaf half 6 voor een heerlijk aperitiefje in het zonnetje aan onze lokalen!

Hopelijk tot dan!

Scouteske groeten, De kristoffel leiding & groepsleiding

PS: Belangrijk voor ouders van kapoenen, welpen en jongverkenners: ’s middags is het voetbaltoernooi georganiseerd door onze verkenners, dit is geen vergadering voor de jongere takken maar een losstaand iets van de familiedag. Het zou superfijn zijn als uw zoon eens komt kijken naar de voetballers, maar we willen vragen om dit onder begeleiding van een ouder te doen.De leiding is op dat moment namelijk druk bezig met de opbouw van de familiedag en kan onmogelijk op de aanwezige leden passen. Alvast bedankt voor uw begrip!

Oud-leiding, VZW’ers en andere geïnteresseerden uiteraard superwelkom om een ploegje te vormen en een match mee te sjotten op het voetbaltoernooi georganiseerd door de verkenners!!

Inschrijven voor het eetfestijn graag voor 17 april 2018 via deze link!

Inschrijvingen deelname aan voetbaltoernooi (16+): via Facebookevent